Ùs de galetes

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de galetes. Saber més

Accepto

Manteniment Informàtic

Manteniment informàticsAmb el nostre equip de tècnics informàtics li podem  oferim un ampli ventall de modalitats en manteniments informàtics per al seu negoci per assegurar-li la solució que millor s’ajusti a les seves necessitats. Contractes de manteniment  informàtic preventius, d’assessorament i formació,  reparació i constant seguiment per evitar interrupcions en el treball dels usuaris i equips informàtics.

La major part de les empreses amb instal·lacions informàtiques necessiten un servei de manteniment, acompanyat d'un assessorament, posada en funcionament de nous equips, sistemes i de formació dels nous productes per poder treballar de la forma més eficient i sense problemes.

Per tenir solució a aquestes necessitats, des de Espai Data Serveis Informàtics S.L., li proposem un contracte de manteniment preventiu de Sistemes. Aquest servei consisteix en fer periòdicament una revisió de l'estat dels ordinadors, servidors i de la xarxa en general i també de l'estat del programari, sistemes de còpies de les dades i seguretat de tota la xarxa en generals que es una de les parts més importants en la seguretat de la informació de la seva empresa.

Al mateix temps, també disposem de contractes de manteniment de maquinaria/hardware, que consisteix en incloure totes les revisions, incidències i reparacions necessàries per mantenir en funcionament tot el conjunt de maquinària de la seva empresa. Aquest contracte inclou la substitució del material espatllat, en cas necessari, per material nou sense cap cost addicional.

Tots els serveis inclouen la visita presencial dels nostres tècnics, servei d’assistència remota i d’assessorament entre d’altres.

Modalitats:

  • Contractació de paquets d’hores segons les seves necessitats
  • Contractes de manteniment mensuals
  • Contractes de personal tècnic a temps fix
  • Contractes de manteniment Outsourcing