Ùs de galetes

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de galetes. Saber més

Accepto

Política de Privacitat

Política de protecció de dades

1.- Principi d'informació.

De conformitat amb el que estableix l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades de caràcter personal que voluntàriament ens faciliti a través dels formularis disposats a l'efecte en el nostre lloc web o en qualssevol altre canal de recollida dels mateixos, seran incorporades al Fitxer de CLIENTS responsabilitat de ESPAI DATA SERVEIS INFORMÀTICS, S.L., inscrit en el Registre General de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
El citat fitxer té com a finalitat l'arxiu i gestió de les dades necessàries per a la prestació dels serveis informàtics, manteniment de la relació empresa-client i gestió interna de l'empresa.
De la mateixa manera, les seves dades podran ser utilitzades amb la finalitat d'enviar-li informació sobre productes i serveis de l'empresa que puguin ser del seu interès, ja sigui a través del correu postal ordinari o mitjançant el correu electrònic o altres mitjans electrònics equivalents (SMS / MMS).
Les seves dades podran ser cedits en tots aquells casos en què sigui necessària la connexió amb un tercer per al desenvolupament de la relació contractual i / o precontractual.

2.- Principi del consentiment.

El consentiment s'entendrà prestat en tant no ens comuniqui expressament la revocació del mateix a algun dels tractaments i / o cessions indicats anteriorment.

3.- Caràcter obligatori de les dades sol • licitades.

L'emplenament de cada un dels camps que apareixen en els formularis disposats a l'efecte en el nostre lloc web té caràcter obligatori. En cas de no subministrar les dades sol • licitades en els mateixos, no podrem atendre la seva sol • licitud.

4.- Principi de qualitat de les dades.

L'usuari serà l'únic responsable de la veracitat i exactitud de les dades aportades, actuant ESPAI DATA SERVEIS INFORMÀTICS, S.L. de bona fe com a mer prestador del servei. En cas d'haver facilitat dades falses o de terceres persones sense intervenir el seu consentiment, ESPAIDATA SERVEIS INFORMÀTICS, SL, es reserva el dret a la destrucció immediata de les esmentades dades per tal de protegir el dret del titular o titulars dels mateixos.
Així mateix, és Política del lloc web de ESPAI DATA SERVEIS INFORMÀTICS, S.L., no recaptar ni tractar dades de persones menors de catorze anys. En cas que una persona menor d'aquesta edat faciliti les seves dades a través del formulari de contacte disposa a aquest efecte el lloc web de ESPAIDATA SERVEIS INFORMÀTICS, S.L. o mitjançant qualsevol altre mitjà, ESPAI DATA SERVEIS INFORMÀTICS, S.L. es reserva el dret a la destrucció immediata de les esmentades dades.
L'usuari es compromet a comunicar a ESPAI DATA SERVEIS INFORMÀTICS, S.L., qualsevol modificació que es produeixi en les dades aportades, a fi de poder mantenir-les degudament actualitzades.
De la mateixa manera, l'usuari autoritza el manteniment de les dades en el nostre fitxer, un cop extingida la relació contractual i / o precontractual amb ESPAI DATA SERVEIS INFORMÀTICS, S.L., com històric de clients.

5.- Principi de seguretat de les dades.

ESPAIDATA SERVEIS INFORMÀTICS, S.L. es compromet a complir la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-los i adoptarà totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa que per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estiguin exposats, tot això de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 994/1999, de 11 de juny.

6.- Exercici de drets.

L'usuari podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, cancel • lació i oposició, dirigint-se per escrit al responsable del fitxer en els termes establerts en l'en la Instrucció 1/1998, de 19 de gener, de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, relativa a l'exercici dels esmentats drets, en la següent adreça: ESPAI DATA SERVEIS INFORMÀTICS, SL, Carrer Sant Pau, 32 Baixos, 08720 - Vilafranca del Penedès - Barcelona.

7.- Canvis en la nostra política de protección de dades.

No obstant tot l'anterior, és el nostre compromís que qualsevol canvi en la nostra Política de Protecció de Dades serà immediatament advertit, a través d'aquest lloc web, incloent l'oportuna rectificació en aquest apartat.